Super League: Πλησίασε ο ΠΑΟ, δε φτάνει τον Θρύλο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Παλιά του τέχνη κόσκινο: Ο Ελ Αραμπί χάρισε την νίκη στην Ναντ απέναντι στη Παρί
- Μεντιλίμπαρ για το μουσείο του Ολυμπιακού: «Είδα για πρώτη φορά τις εικόνες του τελικού και είναι πολύ συγκινητικό» (vid)
- Ολυμπιακός: Αγώνα δρόμου από τους Ροντινέι και Τσικίνιο για να προλάβουν το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ!
Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα με 2-0 στο πρώτο μέρος στο ΟΑΚΑ, όμως στην επανάληψη ο ΠΑΟ ήταν ασταμάτητος και ανέτρεψε το σκορ.
Η 21η αγωνιστική της Stoiximan Superleague ξεκίνησε με έναν συναρπαστικό αγώνα! Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα με 2-0 στο πρώτο μέρος στο ΟΑΚΑ, όμως στην επανάληψη ο ΠΑΟ ήταν ασταμάτητος, έκανε εντυπωσιακή ανατροπή και επικράτησε με 3-2.
Με αυτή τη νίκη, οι Πράσινοι ανέβηκαν στη 2η θέση, προσπερνώντας την ΑΕΚ, και πλησίασαν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στον ένα βαθμό. Την Κυριακή (2/2), οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Ολυμπιακός 44
2. Παναθηναϊκός 43
3. ΑΕΚ 40
4. ΠΑΟΚ 37
5. Αστέρας AKTOR 31
6. Άρης 31
7. ΟΦΗ 27
8. Παναιτωλικός 26
9. Ατρόμητος 25
10. Πανσερραϊκός 21
11. Βόλος 20
12. Λεβαδειακός 18
13. Athens Kallithea 15
14. Λαμία 9
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου
– Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-2
– Πανσερραϊκός – Βόλος (7:30μμ)
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου
– Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (4:30μμ)
– Athens Kallithea – Άρης (5:00μμ)
– ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (7:30μμ)
– Παναιτωλικός – Ατρόμητος (8:30μμ)
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου
– Αστέρας AKTOR – Λαμία (6:00μμ)