Ατρόμητος: Η αποστολή για το ματς με Ολυμπιακό
Αυτή είναι η αποστολή που θα έχει ο Ατρόμητος στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, για την 21η αγωνιστική της Super League.
Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (19/1) με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι. Για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Και ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή.
Σταθεροί απόντες, Γιουμπιτάνα και Μίχορλ, θα παρέμεναν στο απουσιολόγιο. Ενώ τιμωρημένοι είναι οι Μουντές και Σταυρόπουλος.
Αναλυτικά η αποστολή: Κοσέλεφ, Σάλτας, Χουτεσιώτης, Κίνι, Αθανασίου, Μανσούρ, Πομόνης. Τσακμάκης, Μπρόρσον, Τσιγγάρας, Παλμεζάνο, Καραμάνης, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Μπάκου, Καρλίτος, Τσαντίλας, Τζοβάρας
Latest News
Έσε: Στρέφει το βλέμμα του στα play offs!
Γιαννακόπουλος: «Θα ξαναγράψουμε ιστορία όπως με Ντέγιαν το 2002 και με Σλούκα το 2024»!
«Ο Ολυμπιακός φαβορί για Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ»
Super League 2: Με ήττα έκλεισε την σεζόν ο Ολυμπιακός Β’ (3-0) – Νίκη παραμονής για την Ελλάς Σύρου (1-0)
Έκλεισε θέση στους τελικούς ο Αθηναϊκός!
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Η δύσκολη απόφαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τους 5+1 μη κοινοτικούς κόντρα στην ΑΕΛ
Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια των επόμενων αγώνων
READ MORE