Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε αλλαγή του Σιδηρόπουλου στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και αντικατάσταση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά.

Με επίσημη τοποθέτησή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε άμεσα την αλλαγή του διαιτητή Σιδηρόπουλου από το ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ έθεσε και θέμα απομάκρυνσης του αρχιδιαιτητή Λανουά, με αφορμή και τον ορισμό του Βεργέτη ως 4ου στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν:
«Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και ξεκαθαρίζουμε σε όλους ότι μετά και τους τελευταίους ορισμούς-ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα θέσει θέμα απομάκρυνσης του Λανουά και στην ΕΕΠ της ΕΠΟ αλλά και σε επίπεδο Super League. Ο κ. Λανουά αποφάσισε να ναρκοθετήσει τον κρίσιμο αγώνα μας στο Αγρίνιο ορίζοντας διαιτητή τον κ. Σιδηρόπουλο, του οποίου τα έργα και τις ημέρες κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γνωρίζουν οι πάντες. Ζητάμε την άμεση αλλαγή του διαιτητή στο παιχνίδι μας με τον Παναιτωλικό και όπως ήδη αναφέραμε, θα κινηθούμε θεσμικά για την αντικατάσταση του κυρίου Λανουά.

Κύριοι της ΚΕΔ και της ΕΠΟ ως εδώ! Κύριε Γκαγκάτση, απομακρύνετε σήμερα κιόλας τον κύριο Λανουά, πλέον όσα συμβαίνουν φέρουν και τη δική σας υπογραφή».

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.