Τον Φοίνικα Σύρου αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (01/03, 20:30) στην Σύρο, οι ερυθρόλευκοι του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ με σκοπό να συνεχίσουν το αήττητο σερί που τρέχουν στο πρωτάθλημα.

Στη Σύρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (28/2), η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου. Ο αγώνας της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (1/3) στις 20:30 στο Γυμναστήριο Ερμούπολης. Στόχος των πρωταθλητών είναι η διεύρυνση του νικηφόρου σερί στη Volleyleague στο 45-0 και το θετικό για τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι ότι η απουσία αγωνιστικών προβλημάτων. Μετά την υποχρέωση για το πρωτάθλημα η προσοχή των «ερυθρολευκών» θα στραφεί εκ νέου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού την προσεχή Τρίτη (5/3), θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός ημιτελικός του CEV Cup με αντίπαλο την Τρεντίνο στην Ιταλία.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Παρελθόν η Καράρο
Παρελθόν η Καράρο

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24