Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής για το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου θα συμμετάσχει στο International Basketball Tournament.

Μετά τα δύο φιλικά με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα, ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα συνεχίζει την προετοιμασία του και έχει ως επόμενο στόχο το τουρνουά «Aegean Omiros College International Basketball Tournament Crete» που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Λίγο μετά τις 15:15 της Παρασκευής (13/9), οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν με προορισμό την πρωτεύουσα της Κρήτης και το International Basketball Tournament Crete, χωρίς να έχουν στην αποστολή τους τραυματίες Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Κίναν Έβανς.

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Βεζένκοφ!
Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Βεζένκοφ!

Μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από την αναχώρηση της αποστολής!

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.