Η Super League γνωστοποίησε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Super League κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.

Τρία ματς θα γίνουν Σάββατο, άλλα τόσα Κυριακή ενώ το Ολυμπιακός-Athens Kallithea θα διεξαχθεί Δευτέρα.

Super League: Ο Μαρινάκης νίκησε το παρασκήνιο!
Super League: Ο Μαρινάκης νίκησε το παρασκήνιο!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο (24/08)
ΟΦΗ – Ατρόμητος (19:30)
Πανσερραϊκός – Άρης (20:00)
ΑΕΚ – Λαμία (21:30)

Κυριακή (25/08)
Αστέρας AKTOR – Βόλος (19:00)
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (20:30)
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (21:00)

Δευτέρα (26/08)
Ολυμπιακός – Athens Kallithea (20:30)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24