Ο Τσικίνιο άλλαξε αριθμό στη φανέλα του και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το νέο νούμερο στο φιλικό απέναντι στη Ρόμα.

Ο Τσικίνιο  πήρε απόφαση να αλλάξει αριθμό στη φανέλα του. Ως γνωστόν,  φορούσε το Νο6 και με αυτό έγραψε ιστορία ως Κυπελλούχος Ευρώπης. Ωστόσο, για την σεζόν 2024-25, ο Πορτογάλος αποφάσισε να φοράει το 22, νούμερο που μέχρι πρότινος είχε ο Στεφάν Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό.

Έτσι, στο φιλικό με τη Ρόμα, ο Τσικίνιο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το νέο του αριθμό τόσο στη φανέλα όσο και στο σορτσάκι και ελπίζουμε να αποδειχθεί γούρικος, σε συνέχεια της καταπληκτικής περσινής αγωνιστικής σεζόν που πραγματοποίησε!

Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!
Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.