Ο Όλα Σολμπάκεν είχε συνομιλία με πρώην συμπαίκτες του και τον Κώστα Καραπαπά, πριν την έναρξη του φιλικού της Ρόμα με τον Ολυμπιακό.

Ο Όλα Σολμπάκεν αγωνίστηκε μόλις έξι μήνες στον Ολυμπιακό την σεζόν 2023-24, αλλά δεν ξεχνά τον σύλλογο, κάτι που φάνηκε και πριν την έναρξη του φιλικού παιχνιδιού με τη Ρόμα, στην οποία και ανήκει ο Νορβηγός εξτρέμ.

Πριν τη σέντρα, τα είπε με τους παλιούς του συμπαίκτες στον Θρύλο, Παναγιώτη Ρέτσο και Φρανσίσκο Ορτέγκα, σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ συνομίλησε και με τον αντιπρόεδρο του Θρύλου, Κώστα Καραπαπά.

Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!
Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Όλα Σολμπάκεν πρόλαβε να αγωνιστεί συνολικά 8 φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.