Με στόχο την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος αγωνίζεται ο Ολυμπιακός και δηλώσεις ενόψει του ματς παραχώρησε η Ελευθερία Πλευρίτου.

Με στόχο την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος αγωνίζεται, την Παρασκευή (17/5), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Δηλώσεις από τη πλευρά των Πειραιωτών ενόψει του προσεχούς παιχνιδιού παραχώρησε η Ελευθερία Πλευρίτου, η οποία είπε ότι: «Στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Εθνικό, δείξαμε τι μπορεί να κάνει η ομάδα μας. Παίξαμε πάρα πολύ καλά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, άμυνα και επίθεση και φάνηκε  η ποιότητα της ομάδας. Αύριο το βράδυ στις 21:30, παίζουμε και πάλι στο Παπαστράτειο ως φιλοξενούμενες, σε έναν δεύτερο ημιτελικό, όπου θέλουμε μόνο τη νίκη».

Συγκεκριμένα, στις 21:30, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Εθνικό -ως φιλοξενούμενες- στο Παπαστράτειο, για τον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 και στοχεύουν στο 2-0 στη σειρά.

Μετά την άνετη επικράτηση (13-4) στον πρώτο ημιτελικό στον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκες» δίνουν τη ρεβάνς με τον Εθνικό, κόντρα στον οποίο θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στη σειρά, ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.