Ο Παναθηναϊκός Β' ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί στο αιώνιο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό Β'.

Σήμερα, Δευτέρα (15/4), διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στις δεύτερες ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη στις 16:00 (Action24), για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Και οι δύο ομάδες, ο Θρύλος και το “τριφύλλι”, βρίσκονται στην «επικίνδυνη ζώνη» με 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα, όπως και η Παναχαϊκή. Οι ερυθρόλευκοι έχουν υποστεί τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ οι πράσινοι έχουν κερδίσει μόνο μία από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα.

«Ο Μεντιλίμπαρ μεταμόρφωσε τον Ολυμπιακό, θεμελιώδης ο Φορτούνης»
«Ο Μεντιλίμπαρ μεταμόρφωσε τον Ολυμπιακό, θεμελιώδης ο Φορτούνης»

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες του Αριέλ Ιμπαγάσα επικράτησαν δύο φορές επί του ΠΑΟ στην κανονική περίοδο της Σούπερ Λιγκ 2, κερδίζοντας εντός και εκτός έδρας με 3-1.

Η ενδεκάδα του “τριφυλλιού” για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο Ρέντη είναι η εξής: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κατρής, Φουρτάδο, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Νταμπίζας, Λάμψιας, Φρόκου.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24