Έφεση για Ντάνι Άλβες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Παυλίδης μετά το χατ τρικ: «Κερδίσαμε σημαντικά παιχνίδια, αλλά αυτό δεν φτάνει»
- Μεγάλο σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: Προφυλακίστηκαν 20 ύποπτοι για παράνομο στοιχηματισμό, ανάμεσά τους και παίκτες
- Πρώην γενικός διευθυντής Σπαρτάκ για Λιβάι Γκαρσία: «Έκρυψε τα χρήματα σε μια σακούλα και πέρασε τα σύνορα σαν Άγιος Βασίλης»
Η εισαγγελία θα ασκήσει έφεση για την ποινή του Ντάνι Άλβες
Η εισαγγελία της Ισπανίας αποφάσισε να ασκήσει έφεση κατά της καταδίκης του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, σε 4,5 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας, με την ελπίδα να επιβληθεί βαρύτερη ποινή, όπως ανέφερε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) επικαλούμενο από δικαστική πηγή.
Ο 40χρονος πρώην παίκτης καταδικάστηκε στις 22 Φεβρουαρίου από δικαστήριο της Βαρκελώνης σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση, καθώς και να πληρώσει 150.000 ευρώ στο θύμα του, για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.