Ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ αντρών του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να κατακτήσει το Σούπερ Καπ.

Ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ αντρών του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να κατακτήσει το τρόπαιο του ελληνικού Σούπερ Καπ απέναντι στον ΠΑΟΚ (Τετάρτη, 24/01, 17:00, ΕΡΤ 3) στο κλειστό του ΡέντηΜελίνα Μερκούρη“.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των ερυθρόλευκων: «Είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Είναι το πρώτο ματς φέτος, στο οποίο θα παλέψουμε για τίτλο. Η ομάδα είναι καλά, βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, είχαμε και χρόνο για ξεκούραση. Γνωρίζουμε, ότι ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί, έχει αλλάξει κάποιους παίκτες, παίζει καλύτερα. Περιμένουμε ένα σκληρό ματς, όμως είμαστε έτοιμοι για μάχη, είμαστε έτοιμοι για το τρόπαιο».

Φρομ-Καβάνα: Ήρθαν για να εκτοξεύσουν τον Ολυμπιακό (vids)
Φρομ-Καβάνα: Ήρθαν για να εκτοξεύσουν τον Ολυμπιακό (vids)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Συνδεθείτε στην ομάδα τουTHRYLOS24στοViber
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24