Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας.

Χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη που υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό στον χθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα κληθεί να παραταχθεί το “τριφύλλι”, στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα που έγινε στη “Λεωφόρο” για τη φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του Έλληνα φορ (κάτι που θα γίνει γνωστό έπειτα από τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί σύντομα), ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

«Παλμέιρας και Ολυμπιακός συμφώνησαν για Τάλις»
«Παλμέιρας και Ολυμπιακός συμφώνησαν για Τάλις»

Πλέον ο Τούρκος προπονητής των “πράσινων”, Φατίχ Τερίμ, θα πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα του για το αιώνιο ντέρμπι με μόνο διαθέσιμο επιθετικό τον Σπόραρ, καθώς και ο Γερεμέγεφ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμη.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24