Στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας με ένα... τρελό τρίποντο «σκότωσε» την Μπασκόνια και έστειλε το ματς στην παράταση. Ένα καλάθι που το πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο!

Ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Αυτός που σήκωσε στις πλάτες του την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και την οδήγησε στη νίκη επί της Μπασκόνια με 91-87.

Ο λόγος φυσικά για τον σπουδαίο Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος απέναντι στους Βάσκους έκανε την καλύτερη εμφάνισή του στην Ευρωλίγκα και με πολύ μεγάλα σουτ χάρισε τη νίκη στους Ερυθρόλευκους.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Φοβάται τους… 2.000 οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Φοβάται τους… 2.000 οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο διεθνής φόργουορντ στο τέλος της κανονικής περιόδου με ένα… τρελό τρίποντο «σκότωσε» τους Βάσκους και έστειλε το ματς στην παράταση.

Ένα καλάθι που το πανηγύρισε με όλη την ψυχή. Ένα ξέσπασμα που ήταν αρκετό για να δώσει ψυχολογία και ώθηση στους συμπαίκτες του, με τους Πειραιώτες στην παράταση να κυριαρχούν απόλυτα στο παρκέ και να παίρνουν τη νίκη.

Δείτε φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς του Κώστα Παπανικολάου :

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24