Ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ ετοιμάζεται να καταρρίψει ο Βασίλης Σπανούλης απέναντι στην ΑΕΚ αφού θέλει μόλις «4» ασίστ για να ξεπεράσει τον Διαμαντίδη!

Έτοιμος για ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού προβάρει μία ακόμη κατάκτηση ιστορικής κορυφής στο πρωτάθλημα της Α1. Μετά από αυτή του πρώτου σκόρερ που «πάτησε» πέρσι στη Νέα Σμύρνη, τώρα είναι έτοιμος να περάσει πρώτος και στη λίστα με τις περισσότερες ασίστ.

Ο Βασίλης Σπανούλης λοιπόν, στην αναμέτρηση της Κυριακής (6/01) με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, με τέσσερις ασίστ θα γίνει ο πρώτος πασέρ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού έχει 2.141 και θα προσπεράσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη αφήνοντάς τον 2ο, με 2.144 τελικές πάσες.

Α1 γυναικών: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός live streaming
Α1 γυναικών: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός live streaming

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24