Δεύτερη μέρα προπονήσεων για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία.

Αποστολή Αυστρία: Κώστας Σαμοθράκης

Από την πρώτη μέρα με διπλές προπονήσεις ξεκίνησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και το ίδιο είχε στο μυαλό του και για τη δεύτερη. Ένα πολύ ζεστό πρωινό στο Μιλς, με τον καιρό να μην έχει πραγματικά καμία σχέση με χθες που είχε 17-18 βαθμούς και βροχές.

Ολυμπιακός: Δείτε LIVE την κλήρωση του Champions League
Ολυμπιακός: Δείτε LIVE την κλήρωση του Champions League

Σε σχέση με χθες, σήμερα και οι 22 παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Αυστρία, προπονήθηκαν κανονικά. Αυτό το λέμε γιατί ο Χουάνγκ είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα χθες, μιας και είχε επιστρέψει πιο αργά απ’ όλους από την αποστολή της εθνικής του ομάδας.

Ο Νοτιοκορεάτης ακολούθησε το πρωινό πρόγραμμα, το οποίο ήταν σχετικά ελαφρύ.

Το thrylos24.gr βρίσκεται στο Μιλς και όπως και χθες, έτσι και σήμερα, σας δείχνουμε πλάνα από την προπόνηση.

Δείτε το βίντεο:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.