Τι ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Ανατριχιάζει η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό HELLO! και στον δημοσιογράφο, Σάββα Μπίτζα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα είπε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη προτού εξηγήσει γιατί δεν κατεβαίνει τελικά στις εκλογές.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης στα social media
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης στα social media

«Στην ουσία, είναι νευρολογικής φύσης. Αφού αφαίρεσα στην αρχή έναν όγκο στον οισοφάγο, δυστυχώς διαγνώστηκε μια αιματολογική πάθηση. Αυτό το αυτοάνοσο μου δημιουργεί κινητικά προβλήματα, δεν μπορώ να σηκωθώ και να καθίσω εύκολα.

Τώρα κάνω μια ανοσοθεραπεία και με παρακολουθούν πολύ καλοί γιατροί. Μάλιστα, πήγα στην Ιταλία και επισκέφθηκα έναν εξαιρετικό καθηγητή αιματολόγο, ο οποίος εξειδικεύεται στο συγκεκριμένο θέμα. Κάνω μια ανοσοκαταστολή, δηλαδή μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η ανεπάρκεια του φυσικού αίματος»

Πότε διαγνώστηκες;

«Είχα διαγνωστεί πριν από χρόνια με τρομακτική έλλειψη φολικού οξέως και σιδήρου. Προσπαθούσα να την καλύψω με καλή διατροφή. Ύστερα, όμως, ξαναέπεφτε στο μηδέν το φολικό οξύ. Εκεί που δούλευα δυνατά, μετά ήμουν στα τάρταρα και δεν μπορούσα να σηκωθώ, το σώμα μου δεν βοηθούσε. Αναρωτιόμουν τι συμβαίνει.

Όταν βγήκε το αποτέλεσμα που έδειχνε θέμα στο αίμα, το οποίο δεν παράγει μόνο του αρκετά αιμοπετάλια, πήγα και στη Γερμανία. Αυτή η περιπέτεια όμως με κάνει να θέλω να είμαι παραγωγική και χρήσιμη στους άλλους»

 

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.