Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις και προετοιμάζεται για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League απέναντι στην ΑΕΚ.

Μετά την άδεια που πήραν οι παίκτες του Θρύλου ένεκα ημερών Πάσχα και αγωνιστικής απραξίας, πλέον έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και στρέφουν το βλέμμα τους στην προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του πέρα από τις τρεις βαθμούς στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League, προκειμένου να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερο έδαφος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε αυτό το κανάλι θα δείτε την Κυριακή (21/9) το ντέρμπι
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε αυτό το κανάλι θα δείτε την Κυριακή (21/9) το ντέρμπι

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνα με την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή του Θωμά (23/04) και ώρα 21:00 στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.