Τόσο ο Ινμπόμ Χουάνγκ όσο και ο Χάμες Ροντρίγκες κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες του και θα τεθούν αντιμέτωποι.

Με την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων να πλησιάζει, όλο και περισσότεροι παίκτες από την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους καθώς βλέπουν τα ονόματά τους στις κλήσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι τόσο ο Ινμπόμ Χουάνγκ όσο και ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος στην εθνική ομάδα της Νοτίου Κορέας και ο δεύτερος στην εθνική ομάδα της Κολομβίας.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Το αξιοσημείωτο είναι πως αμφότεροι θα βρεθούν αντιμέτωποι σε φιλική αναμέτρηση στις 24/03.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.