Ο Ράφικ Τζιμπούρ βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League τον Λεβαδειακό με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Ήδη οι Πειραιώτες έχουν κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Στο γήπεδο βρίσκεται ένας πρώην «ερυθρόλευκος». Ο λόγος για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες του Ολυμπιακού.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Σίγουρα, θα έχει αρκετά να δει, καθώς η ομάδα μας κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, έχει χάσει μια… ντουζίνα γκολ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.