Σπουδαία απόφαση για την Ελλάδα, χάρη στην έδρα του Ολυμπιακού, καθώς ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup τον Αύγουστο, θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η τηλεοπτική παραγωγή του κορυφαίου αγώνα θα γίνει από το MEGA.

Ύψιστη τιμή για την Ελλάδα και αναγνώριση της επιτυχούς διοργάνωσης μεγάλων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, συνιστά η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου που ανέθεσε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη διεξαγωγή του UEFA Super Cup του 2023.

Η αναμέτρηση της κατόχου του Champions League με την κάτοχο του Europa League που εκκινεί κάθε σεζόν, θα γίνει στις 16 Αυγούστου και την παραγωγή της θα αναλάβει το MEGA που έχει φέρει το UEFA Champions League στα σπίτια σας.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

Η Ελλάδα λοιπόν θα φιλοξενήσει την κορυφαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση και στο «Καραϊσκάκης» θα δούμε δυο από τις βαρύτερες ευρωπαϊκές φανέλες με όλα τους τα αστέρια, όπως ενδέχεται να είναι η Παρί, η Σίτι, η Ρεάλ, η Μπάγερν ή Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ.

Στην έδρα του Ολυμπιακού έχουν διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία δεκάδες παιχνίδια για το Champions League, την πιο σημαντική ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η εγκατάσταση έχει δοκιμαστεί και πήρε άριστα με τα υψηλότερα πρότυπα. Η τοποθεσία του γηπέδου, οι δυνατότητες πρόσβασης, τα στάνταρ ασφαλείας και η άψογη συνεννόηση των υπευθύνων με τους αξιωματούχους της UEFA, αποτελούν εχέγγυο για την άρτια διεξαγωγή του Super Cup.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24