Δείτε ενδιαφέροντα στοιχεία για την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Λαμία.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρει η διοργανώτρια αρχή: 

Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με την Λαμία ως γηπεδούχος έχει ο Ολυμπιακός και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί ούτε τέρμα από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η μια νίκη των Ερυθρολεύκων είναι με 1-0, ενώ έχουν ακόμη δύο με 2-0 και 3-0. Η Λαμία δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ισοπαλία στα δέκα παιχνίδια που έχει εντός και εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό για την Super League.

Μεντιλίμπαρ: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός»
Μεντιλίμπαρ: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Αντίθετα, στο Κύπελλο έχει καλύτερη συγκομιδή και μια από τις τέσσερις φορές που έχουν κληρωθεί για τον θεσμό, κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Το 2018-19 για τα προημιτελικά του θεσμού, πήρε ισοπαλία 3-3 στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην έδρα της και στη ρεβάνς του σταδίου Καραϊσκάκης επικράτησε με 1-0 και άφησε εκτός τον Ολυμπιακό.

Ο Ελ Αραμπί έχει σκοράρει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με την Λαμία και είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ στα ματς που έχουν γίνει με γηπεδούχο την ομάδα του Πειραιά. Υπάρχουν ακόμη οκτώ διαφορετικοί σκόρερ για τον Ολυμπιακό.

Ο Ελ Αραμπί μάλιστα έχει σκοράρει και στα πέντε ματς που έχει αντιμετωπίσει την Λαμία για το πρωτάθλημα ανεξάρτητα έδρας και έχει συνολικά 7 γκολ κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία είναι το δεύτερο πιο συχνό θύμα του, με πρώτη να είναι η ΑΕΚ απέναντι στην οποία έχει σημειώσει 9 τέρματα.

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος, στις 21 Νοεμβρίου 1979, με διαφορά κατηγορίας μεταξύ τους και ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-0 για την πρώτη φάση του θεσμού. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πάλι το 1985-86 για το Κύπελλο, με σαφώς καλύτερη εικόνα για την Λαμία, η οποία ηττήθηκε με 2-1 εκτός και 1-0 στην έδρα της.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 11-0

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24