Σημαντική απουσία προέκυψε για τη Φράιμπουργκ, με τον Ρόλαντ Σάλαϊ να μένει για αρκετές μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Έχουμε μπει σε ευρωπαϊκή εβδομάδα και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο προσεχές παιχνίδι με τη Ναντ στη Γαλλία, για την πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Θρύλος θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία. Ένα νέο βέβαια που προέκυψε και αφορά τον όμιλο του Ολυμπιακού, δεν έχει να κάνει με τη Ναντ, αλλά με τη Φράιμπουργκ.

«Φήμες» στην Πορτογαλία για Συλαϊδόπουλο και Ρίο Άβε με φόντο τον… Ολυμπιακό
«Φήμες» στην Πορτογαλία για Συλαϊδόπουλο και Ρίο Άβε με φόντο τον… Ολυμπιακό

Ο Ρόλαντ Σάλαϊ που τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο και το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν, έφυγε φορείο και όπως ήταν λογικό, οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας ανησύχησαν.

Όπως διαπιστώνεται από τα ρεπορτάζ στη Γερμανία, ο Σάλαϊ υπέστη σε κάταγμα ζυγωματικού, κάτι το οποίο τον αφήνει εκτός για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί στο «Καραϊσκάκη» την επόμενη εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Θρύλο ο 25χρονος μέσος.

Υπενθυμίζουμε ότι η δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ έχει οριστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου και θα είναι το πρώτο ματς στον «ναό».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.