Ταξίδι στην Αυστρία, φιλικά, επιστροφή στη βάση κλπ...

14 Ιουνίου ξεκινούν ΟΛΑ. Η νέα σεζόν του Ολυμπιακού. Η προετοιμασία για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση του νταμπλ!

22 Ιουνίου ο Θρύλος ταξιδεύει για Αυστρία και θα μείνει εκεί μέχρι 2 Ιουλίου. Έκτοτε, θα γυρίσει στον Πειραιά για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Στην Αυστρία η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Ριντ (Αυστρία), την Κρακόβια (Πολωνία), τη Σλάβια Πράγας (Τσεχία) και τη Σάλτσμπουργκ.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν καθίσματα, σχεδόν σίγουρη η τιμωρία έδρας!
Οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν καθίσματα, σχεδόν σίγουρη η τιμωρία έδρας!

Εν συνεχεία, στην Ελλάδα θα δώσουμε ακόμα δύο δυνατά φιλικά, με σκοπό η ομάδα να είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για το σπουδαίο ραντεβού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.