Το ρεπορτάζ του ΠΑΣ...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον ΠΑΣ και θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα κατάκτησης του 47ου πρωταθλήματος!

Εκτός απόστολής για τον ΠΑΣ έμειναν και οι Σούλης, Μίνα λόγω ίωσης, αντίθετα συμπεριλήφθηκε έστω και την τελευταία στιγμή ο Γκαρντάβσκι, που απουσίαζε από τις τελευταίες προπονήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Οικονομόπουλος, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Σιόντης, Κύρκος, Γκαρντάβσκι, Λιάσος, Μπρένερ, Σνάιντερ, Λώλης, Ντομίνγκεθ, Περέα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24