Ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται προ των πυλών του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στην Κρήτη και μπορεί να γράψει Ιστορία

Ο Ολυμπιακός αν κάτι χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι προετοιμασία για τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Αυτό κάνει άλλωστε. Οι Ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα σε λίγες ημέρες θα βρεθούν στην Κρήτη για να σπάσουν μια παράδοση που κρατά 11 χρόνια.

Ωστόσο αυτή η παράδοση δεν είναι και τόσο… «καθαρή». Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει ολόκληρη η Ελλάδα, δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να απαντήσει και ως προς αυτό. Δηλαδή έχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά του να αποδείξει ότι με κανονική διαιτησία, όταν παίζει καλύτερα επιτρέπεται να κερδίζει.

ΕΟΚ: «Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θανάση Σκουρτόπουλου σε όλους τους αγώνες»
ΕΟΚ: «Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θανάση Σκουρτόπουλου σε όλους τους αγώνες»

Αυτή τη φορά δεν είδαμε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ να μπαίνει στην ΚΕΔ και ουσιαστικά να ορίζει τους διαιτητές. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στο μυαλό των παικτών. Όλα ξεκινούν πλέον από μηδενική βάση. Είναι 12 εναντίον 12. Οι Πειραιώτες έχουν καλύτερο υλικό, αλλά ήδη έχουν πληγωθεί μια φορά από τον «αιώνιο».

Τότε βέβαια δεν κρινόταν κάποιος τίτλος. Εκεί είναι και η μεγάλη διαφορά! Τώρα είναι που πρέπει ο Ολυμπιακός να δείξει την ανωτερότητά του στο αγωνιστικό σκέλος.

Καθαρό μυαλό, μαχητικότητα και πνεύμα νικητή!

Αφού το υλικό υπάρχει τι μένει να γίνει; Να δείξουν όλοι πόσο πολύ θέλουν να σπάσει η ανομβρία 6 χρόνων. Να δείξουν ότι το «Μέχρι Τέλους» είχε λόγο που έγινε. Ότι δεν ήταν μια επανάσταση Ήταν μια ρήξη με την «πράσινη» μονοκρατορία για διεκδίκηση ίσων όρων.

ΠΡΟΣΈΞΤΕ! Εδώ είναι άλλη μια μεγάλη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός δε διεκδίκησε ποτέ «κόκκινη ΚΕΔ». Διεκδίκησε σωστή ΚΕΔ. Συγκεκριμένα, δε διεκδίκησε να μη γίνονται λάθη. Διεκδίκησε να υπάρχουν μόνο ανθρώπινα λάθη… και ο νοών νοήτω…! Αυτή η πνευματική προετοιμασία είναι αναγκαίο να υπάρξει στον οργανισμό. Είναι κάτι παραπάνω από ένας τίτλος. Θα είναι κάτι παραπάνω από έναν τελικό τον Παναθηναϊκό.

Εν κατακλείδι:

Μπορεί ο Σλούκας να είναι ο ηγέτης που θα τραβήξει την ομάδα όταν κολλάει. Μπορεί ο Σάσα Βεζένκοφ να κάνει τον ΠΑΟ άνω κάτω με το παιχνίδι του μέσα και έξω από το ζωγραφιστό. μπορεί ο Φαλ να παίξει ομαδικές και ατομικές άμυνες πάνω στον Παπαγιάννη. Μπορεί ο Μπαρτζώκας να σταματήσει την παραφιλολογία και την προπαγάνδα σε βάρος του…

 

 

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.