Τέσσερα κρούσματα και πολλά προβλήματα ο Ολυμπιακός πριν τον Απόλλωνα. Επιστροφές Καρμπόβνικ, Μανωλά, Λοβέρα. Εκτός Σωκράτης, Λαλά, Ρόνι, Ανδρούτσος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Μάξι Λοβέρα, καθώς οι ενέργειες της ΠΑΕ ήταν έγκαιρες και η μπλε κάρτα του εστάλη στην ΕΠΟ, μέσω του συστήματος TMS της FIFA.

Μάλιστα, ο Αργεντινός βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των Ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Κένι Λαλά, Θανάσης Ανδρούτσος, Ρόνι Λόπες, Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Επίσης, εκτός παραμένει και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός είναι και οι 5 που έχουν αποχωρήσει για να συμμετάσχουν στο Κόπα Αφρικα (Αγκιμπού, Ονιεκούρου, Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Νίκολιτς, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Μαυρουδής, Βρουσάι, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24