Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού μετά το ισόπαλο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και αναφέρθηκε στην εικόνα των παικτών του και στις απουσίες που είχαν οι πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ υπογράμμισε πως θα είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα.

Ακόμη ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε την απόδοση και των κίτρινων λέγοντας πως είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και ότι θα είναι στην κούρσα της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις απουσίες: «Ακόμα και με τις απουσίες θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει καλύτερα. Γνωρίζουμε ότι ο Άρης είναι καλή ομάδα, είναι φρέσκος, δυνατός. Πιστεύω ότι θα είναι στην κούρσα για την διεκδικήσει του τίτλου. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα, μας δυσκόλεψε σήμερα. Δεν έχουμε παράπονο από τους παίκτες, αλλά από την απόδοση».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος: «Θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Τικίνιο θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, όπως και ο Ρόνι Λόπες. Είναι παίκτες που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Είναι παίκτες έμπειροι. Με την άφιξη των παικτών από τις Εθνικές η κατάσταση θα είναι καλύτερη. Σήμερα είχαμε κάποια προβλήματα. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το παιχνίδι με τον Άρη, με το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι η εικόνα μας θα είναι αρκετά διαφορετική».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24