Οι «ερυθρόλευκοι» με αντίπαλο τον ΠΑΣ στο «Γ. Καραϊσκάκης» επικράτησαν με 1-0 και συνεχίζουν αλώβητοι στην κορυφή, δίχως να συναντήσουν το παραμικρό εμπόδιο. Λυτρωτής στο 94' ο Αχμέτ Χασάν που γύρισε πιο δυνατός από ποτέ....

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμα μία σημαντική νίκη (1-0) με αντίπαλο τον ΠΑΣ, για να συνεχίσει να έχει διαφορά και να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το τέρμα της αναμέτρησης και το ένα και μοναδικό το πέτυχε ο Αχμέτ Χασάν στο 94′ για να δώσει τον δικό του επίλογο…

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Ντρέγκερ δεξιά στην άμυνα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σεμέδο και Σισέ, ενώ αριστερά είναι ο Ρέαμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Εμβιλά με τον Μπουχαλάκη, ενώ η τριάδα πίσω από τον επιθετικό θα είναι, οι Μασούρας αριστερά, Μπρούμα, δεξιά, Βαλμπουενά σε ελεύθερο ρόλο «10αριού» και μοναδικό προωθημένο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση προσπαθώντας να βρει ρυθμό, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί μέσα από αντεπιθέσεις να προσπαθεί να βρει χώρους.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 14ο λεπτό όταν ο Σισέ με κεφαλιά προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Χουτεσιώτης να του λέει όχι σε μία πολύ εντυπωσιακή επέμβαση. Στη συνέχεια και μερικά λεπτά αργότερα, ο Ελ Αραμπι σημάδεψε το δοκάρι, αλλά στη συνέχεια του έγινε πέναλτι από τον Χουτεσιώτη. Εκτελεστής ο Βαλμπουενά για να ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό, αλλά κα πάλι ο Έλληνας τερματοφύλακας με μία εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στη συνέχεια στο 34ο λεπτό κέρδισαν οι «ερυθρόλευκοι» φάουλ σε πολύ καλό σημείο με τον Μπουχαλάκη να το στέλνει πάνω στο τοίχος και σε μία φάση διαρκείας Σισέ και Ελ Αραμπί να μην μπορούν να σκοράρουν.

Δευτερόλεπτα πριν λήξη το ημίχρονο ο Σα έκανε ένα πολύ κακό διώξιμο με την μπάλα να πηγαίνει στα πόδια παίκτη του ΠΑΣ, με τον Παμλίδη να κάνει ένα σουτ για να αιφνιδιάσει τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Σεμέδο και κατέληξε σε κόρνερ. Το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε δύο αλλαγές με τους Καμαρά και Φορτούνη να μπαίνουν, ενώ εκτός πέρασαν οι Μπρούμα και Μπουχαλάκης. Μία κίνηση που αναμενόταν να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα μας.

Στο 54ο λεπτό έπειτα από άψογη σέντρα του Ντρέγκερ ο Μασούρας βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Αθανασίου τον σταμάτησε, στη συνέχεια της φάσης ο Ελ Αραμπί άνοιξε τον σκορ, με τον επόπτη και το VAR να μην το καταχωρούν.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησαν να βρουν χώρους, άλλα η ομάδα του Γιαννίκη έπαιζε διπλή άμυνα ζώνης και ήταν δύσκολο να διασπαστεί. Όσο η ώρα πέρναγε ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθούσε με διορθωτικές κινήσεις αλλά και φουλ επίθεση να βρει κάποιο τέρμα. Έτσι στο 73ο λεπτό έκανε ακόμα μία αλλαγή με το Βρουσάι να περνάει στη θέση του Ντρέγκερ. Παίκτης ο οποίος έχει τα ένας εναντίον ενός και θα μπορούσε να κάνει κάπως την ζημιά στην αντίπαλη άμυνα.

Ακόμα και με τις αλλαγές η κατάσταση έμεινε ίδια, με τον Ολυμπιακό να πιέζει, τον ΠΑΣ να αμύνεται αλλά το αποτέλεσμα να είναι ίδιο. Καμία σοβαρή απειλή στην άμυνα του ΠΑΣ, με μόνο αποτέλεσμα την πίεση.

Η λύτρωση ήρθε. Σε σημείο που η ισοπαλία φαινόταν μονόδρομος, όμως με μία εκτέλεση υποδειγματική φάουλ από τον Κώστα Φορτούνη ο Χασάν, έκανε το 1-0 στο 90+4, ακριβώς για να τελειώσει με τον δικό του επίλογο το παιχνίδι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ (72’ Βρουσάι), Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46’ Καμαρά), Μπρούμα (46’ Φορτούνης), Μασούρας (66’ Χασάν), Βαλμπουενά (82’ Τιάγκο Σίλβα), Ελ Αραμπί.

Περισσότερα σε λίγο…

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24