Ο 20χρονος γιος του Αντώνη Νικοπολίδη, περνά από σήμερα δοκιμαστικά στον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Νικοπολίδης, ο 20χρονος γιος του πρώην ερυθρόλευκου τερματοφύλακα Αντώνη Νικοπολίδη, ξεκίνησε από σήμερα να προπονείται με την ομάδα του ΟΦΗ.

Ο νεαρός κίπερ, ο οποίος είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19, ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, με συμμετοχές στις Κ15 και Κ17.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Κατά το 2018 μετακόμισε στην Αμερική και έκτοτε αγωνίζεται στο πρωτάθλημα NCAA και πρωτάθλημα Περιφέρειας των ΗΠΑ, με τους Georgetown Hoyas.

Πλέον, βρίσκεται στην Κρήτη από την Τετάρτη (13/1) για να πάρει μέρος στις προπονήσεις του ΟΦΗ τις επόμενες μέρες.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.