«Εξέλιξε» την καριέρα του Πογιάτος ο ΠΑΟ, σε ομάδα Β’ Ιαπωνίας!
Ο Ντάνι Πογιάτος, μετά την «άκρως επιτυχημένη» θητεία του στον Παναθηναϊκό, συνεχίζει στον πάγκο της Γιαπωνέζικης ομάδας (β’ κατηγορίας), Τοκουσίμα.
Ο Ντάνι Πογιάτος αναμφισβήτητα εκτόξευσε την καριέρα του και γέμισε το βιογραφικό του στον Παναθηναϊκό, ενώ σχεδόν δύο μήνες μετά την απόλυσή του από τους «πράσινους», βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στην Ιαπωνία!
Ναι, καλά διαβάσατε, στην Ιαπωνία και μάλιστα στην Τοκουσίμα. Ομάδα Β’ κατηγορίας, με τον ίδιο να φεύγει εν τέλει από την Ευρώπη και να πάει στην Άπω Ανατολή. Βέβαια, το χρήμα ρέει άφθονο εκεί, καθώς θα γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό, μετά το «παχυλό» (εδώ γελάμε) συμβόλαιο που είχε στον ΠΑΟ. Όπως ακούγεται στους «πράσινους» πληρώθηκε με δωροεπιταγές σε σούπερ μάρκετ.
Latest News
Ατανασίεβιτς: «Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά»!
Ιταλικό δημοσίευμα μιλά για… αποχώρηση στον Ολυμπιακό
Βουρδέρης: «Απολογούμαι για την απώλεια στόχου»!
Φλοίσβος – Ολυμπιακός ONEX 3-1: Αποκλεισμός από το Κύπελλο!
Ράσταβατς: «Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κάνεις τόσα φθηνά λάθη»
Προτάθηκε και «εξετάζεται» ο Ματίας Σβάνμπεργκ!
Νασιμέντο: «Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, πάμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»
Μεντιλίμπαρ: «Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε πολύ»
READ MORE