Στα ”πιτς” ο Μαρίνκοβιτς, χάνει το φιλικό τουρνουά της Βαλένθια
Οι ενοχλήσεις που έχει ο Βάνια Μαρίνκοβιτς στην πλάτη δεν τον αφήνουν να βοηθήσει την Βαλένθια στο φιλικό τουρνουά της Euroleague στην έδρα της, στο οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.
Τις υπηρεσίες του Βάνια Μαρίνκοβιτς θα στερηθεί η Βαλένθια σε όλη την διάρκεια του φιλικού τουρνουά επιπέδου Euroleague στην έδρα της, εκεί όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.
Ο Σέρβος παίκτης έχει ενοχλήσεις στην πλάτη και οι ταρόνχας έκριναν προτιμότερο να μην αγωνιστεί στα επόμενα δυο παιχνίδια της ομάδας. Ο ισπανικός σύλλογος θα αγωνιστεί στον ημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου και στον τελικό θα κοντραριστεί με τους ερυθρόλευκους ή την Βιλερμπάν.
Latest News
ΕΛ.ΑΣ: «Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε βάρος δημοσιογράφων στην Τούμπα»
Συλλεκτικές Κάρτες Φιλάθλου για τα 101 χρόνια
Τουρκία: Γυναίκα διαιτητής σφύριξε αγώνα της Super Lig για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια (vid)
Ολυμπιακός: Συνεχίζει σταθερά και «χτυπάει» πρωτάθλημα
Χρυσή Κάρτα Μέλους: Τα εναπομείναντα πακέτα
Εθνική Ελπίδων: Στην αποστολή τρεις παίκτες του Θρύλου
Μαρινάκης στην Telegraph: «Ο κόσμος χρειάζεται μια στρατηγική ναυτιλιακή συμμαχία και τη χρειάζεται τώρα»
Γιάρεμτσουκ: Δέχθηκε σκληρή κριτική από τον Ντομενέκ
READ MORE