Οι κολοτούμπες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου

Μήπως θυμάστε μια από τις τελευταίες τηλεδιασκέψεις, πριν αποφασιστεί οριστικά να ξεκινήσει και πάλι  το  πρωτάθλημα, όπου ΠΑΟΚ και ΠΑΟ έδωσαν αγώνα για να ψηφιστεί και να αποφασιστεί κεντρική διαχείριση για τη νέα χρονιά  στην Σούπερ Λιγκ. Για άλλη  μια φορά  απόδειξαν  την συμμαχία τους  ΠΑΟΚ-ΠΑΟ σε όλα τα επίπεδα.

Τότε , τα ΜΜΕ της συμμαχίας , είχαν παρουσιάσει ως  ήττα του Ολυμπιακού το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες ήθελαν κεντρική διαχείριση. Είχαν… εφεύρει (γνωστά για τα ψέματά τους) ακόμη και ψηφοφορία, που βεβαίως ποτέ δεν είχε γίνει. Έγραφαν μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός είχε πει ΟΧΙ  στην κεντρική διαχείριση, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκάθαρα είχε πει ΝΑΙ αρκεί ο Σαββίδης ως ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης να μην έχει δύο συμβόλαια στην ίδια κατηγορία.

Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα
Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα
Οι κολοτούμπες  του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ τώρα σκέφτονται το PAOK TV και το PAO TV αντίστοιχα. Βεβαίως το PAOK TV στην πρώτη του χρονιά πήγε ουσιαστικά άκλαυτο. Δύο ματς μόνο ήταν αυτά που ανέβασαν για τα καλά τις συνδρομές και αυτά ήταν με τον Ολυμπιακό, για ευνόητους λόγους.

Τώρα βεβαίως στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ έχουν τους δικούς τους λόγους να στρέφονται σε αυτή την λύση για τα τηλεοπτικά τους. Είναι και η νέα αγάπη  των αφεντικών των δύο ομάδων σε πολλά επίπεδα όπως αποδεικνύεται, είναι και ο κοινός στόχος στο ποδόσφαιρο που τους οδηγεί προς τα εκεί. Με στόχο και των δύο, να ανέβουν στην πλατφόρμα της Cosmote αναφέρουν μέσα ενημέρωσης

Μην το δένεται όμως  πως αυτό θα γίνει  ,  μπορεί να έχουμε νέες κολοτούμπες στην πορεία ,  συνηθισμένοι είναι….

Νίκος Γιαννουκάκης

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24