Ο Ολυμπιακός, στα 20 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, με μόλις 9 γκολ παθητικό.

Μπορεί το ποδόσφαιρο να έχει παύσει… αυτήν την περίοδο, ελέω κορονοϊού, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τα επιτεύγματα του φετινού Ολυμπιακού.

Στα 20 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ο Θρύλος έχει σπάσει τα κοντέρ, αφού έχει δεχτεί μόλις 9 τέρματα. Στην επίθεση, πετάμε φλόγες, δε σταματάμε να σκοράρουμε, όμως και στην άμυνα οι παίκτες του Μαρτίνς, κάνουν… παπάδες, σταματώντας κάθε αντίπαλο.

Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!
Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!

Αυτό το επίτευγμα των 9 γκολ παθητικό, βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε όλη την Ευρώπη. Μόνο η Σλάβια Πράγας βρίσκεται πάνω από τον Θρύλο, αφού έχει δεχτεί 8 τέρματα.

Τα 20 κορυφαία πρωταθλήματα είναι εκείνα της Ισπανίας, Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Πορτογαλίας, Ρωσίας, Βελγίου, Ολλανδίας, Ουκρανίας, Τουρκίας, Αυστρίας, Δανίας, Τσεχίας, Κύπρου, Σκωτίας, Ελλάδας, Σερβίας, Κροατία και Ελβετίας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24