«Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και προσωπικά, καθώς και του συνόλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της χώρας, σας εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μας για την εξαιρετική εμφάνιση και πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του UEFA Europa League. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και ανάλογες διακρίσεις στη συνέχεια της διοργάνωσης».
Γραμμένος: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ευχόμαστε ανάλογες διακρίσεις στη συνέχεια»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα συγχαρητήριά του στον Ολυμπιακό εκ μέρους της ΕΠΟ έδωσε ο Βαγγέλης Γραμμένος, για την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά η συγχαρητήρια επιστολή του προέδρου της Ομοσπονδίας:
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Μώραλη, επ ευκαιρία της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «16» του UEFA Europa League σε βάρος της Άρσεναλ.
Latest News
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ο απόλυτος πρωτομάστορας, 2 χρόνια απόλυτης επιτυχίας
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ματς
Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
Oλυμπιακός: Ο πήχης είναι και θα είναι πάντα… ψηλά!
Eλ Κααμπί: Στο τελικό στάδιο η ανανέωση του συμβολαίου του
Ολυμπιακός: Διατίθενται οι Συλλεκτικοί πίνακες!
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2)
Συννεφιασμένος ο καιρός την Τετάρτη
READ MORE