Έτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι» για την αναμέτρηση με την Καλαμάτα και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το 0-2 του πρώτου αγώνα. Μέσα στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος ο αρχηγός μας, Κώστας Φορτούνης, ενώ έτοιμος είναι και ο Βραζιλιάνος μέσος!

Αποστολή με Καλαμάτα μαζί με τον Γκιλιέρμε, ο οποίος είχε τραυματιστεί από της 15 Δεκεμβρίου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Φυσικά το μεγάλο παρών δίνει ο Κώστας Φορτούνης ο αρχηγός του Θρύλου για πρώτη φορά φέτος. Η προπόνηση της Τρίτης (14/1) κύλησε χωρίς προβλήματα. Ο Μπενζιά έκανε θεραπεία και οι Μπρούνο, Παπαδόπουλος, Ποντένσε έντονο ατομικό πρόγραμμα. Εκτός έχουν μείνει επίσης οι Σα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μπα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρα, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Σουντανί.

Η αποστολή: Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Μεσσηνία, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 2-0 με γκολ των Ραντζέλοβιτς και Χριστοδουλόπουλου.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24