Ο διεθνής μεσοεπιθετικός απασχολεί μιας και φαίνεται ότι δεν τα βρίσκει με την ΑΕΚ για επέκταση συμβολαίου

Χριστοδουλοπουλος | Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Έτσι δείχνει να είναι και η περίπτωση του Λαζαρου Χριστοδουλοπουλου. Ενός παίκτη που σίγουρα σε μερίδα οπαδών μας μπορεί να μην ενθουσιάσει στο άκουσμα πιθανής μεταγραφής του στο λιμάνι όμως μιλάμε για ένα παίκτη ο οποίος έχει ηγετικές ικανότητες είναι Έλληνας και σίγουρα έχει και ποιότητα ως ποδοσφαιριστής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την σειρά. Ο Λαζαρος ο οποίος διανύει εντυπωσιακή χρόνια και μένει ελεύθερος τώρα το καλοκαίρι περίμενε ίσως να ανταμειφθεί με μεγαλύτερες αξιώσεις. Αυτό εν μέρη δεν γίνετε μέχρι στιγμής αφού οι ετήσιες απολαβές που του προσφέρουν είναι 320.000€ κάτι που μόνο ικανοποίηση δεν του προσφέρει. Σίγουρα υποτίθεται τους ηγέτες της μιας ομάδας τους ανταμείβει ανάλογος και όχι με ψωμοτύρι. Εδώ τώρα έρχεται και κολάει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν σε πρώτο πλάνο την ελληνοποίηση και το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχουν ποιοτικοί Έλληνες θα κινηθούν προς προς αυτή τη κατεύθυνση.

Oλυμπιακός: Μήνυμα από τη θύρα -7-
Oλυμπιακός: Μήνυμα από τη θύρα -7-

Ο Χριστοδουλοπουλος θα μπορέσει να δώσει λύσεις στα άκρα είτε ως βασική λύση είτε ερχόμενος από το πάγκο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από Σεμπα, Παρντο, Καρσελα θα δείχνει μεγαλύτερο ζήλο για την νίκη σε σύγκριση με τους προαναφερθέντες. Το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι είναι μεγάλο ονόματα θα ακουστούν πολλά και οι κεραίες της διοίκησης όταν βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία σίγουρα είναι ανοιχτές. Για να δούμε…

Αλκιβιάδης Τσιλιώτης

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24