Την ώρα που για όλες τις ελληνικές ομάδες τα σχέδια τρέχουν, για τον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

Για τον Ολυμπιακό, τίποτα δεν είναι αυτονόητο τελικά. Σωστά; Όλα θα πρέπει να τα διεκδικεί και να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Μάλλον κάποιοι ακόμα και αυτό, την σιωπή την εκμεταλλεύονται. Σου λέει αφού, δεν μιλάνε γιατί να τους τα δώσω. Μόνο ο κόσμος ξέρει όμως πόσο πονάει η συγκεκριμένη ιστορία.

Δεν έχουν σταματημό οι τυμπανοκρουσίες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ (παρά το ότι δεν προϋποθέτει τις προδιαγραφές ασφαλείας, εν τέλει ολοκληρώθηκε). Το ίδιο ισχύει για το νέο γήπεδο-δώρο από τη πολιτεία στον Βοτανικό για χάρη του Παναθηναϊκού, για την νέα Τούμπα, ακόμα και για ολοκαίνουρια γήπεδα όπως του Εθνικού στο Σχιστό, ή ακόμα και του Άρη που κάποιοι δεν δίνουν σημασία ιδιαίτερη και όμως είναι ένα βήμα πριν ξεκινήσουν έργα.

Ο Ολυμπιακός με τα 19 ευρωπαϊκά κύπελλα σε 7 διαφορετικά αθλήματα, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους πολυαθλητικούς συλλόγους στο γη, τι έχει; Ένα «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το οποίο δεν ανήκει στην ομάδα η οποία υποχρεούται να πληρώνει ενοίκιο κάθε χρόνο, ένα ΣΕΦ στο οποίο επίσης έχει ενοίκιο, ενώ δεν πληροί καν τις προδιαγραφές για Final Four στην EuroLeague, όπου αν θελήσουμε κάποια στιγμή να το φέρουμε στη χώρα μας απαιτείται σοβαρή ανακαίνιση εντός και εκτός των εγκαταστάσεων.

Πάει για μεταγραφάρα με Σλίσκοβιτς ο Ολυμπιακός
Πάει για μεταγραφάρα με Σλίσκοβιτς ο Ολυμπιακός

Εδώ και δύο χρόνια έχουν βγει τα σχέδια και οι μελέτες για το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού, αλλά η πολιτεία είναι αμέτοχη και δεν δίνει καμία ουσιαστική σημασία για τα τμήματα Πόλο του Ολυμπιακού που κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν και προσφέρουν αμέτρητες χαρές και επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό.

Στον Βοτανικό για χάρη του Παναθηναϊκού, είναι διατεθειμένοι να δημιουργήσουν μία Πράσινη Πολιτεία όπου θα συγκεντρώνονται όλα τα αθλητικά τμήματα μαζί. Στον Ολυμπιακό απλά η απαξίωση είναι μεγαλύτερη και από τα ψέματα που ακούμε.

Καταλαβαίνει κανείς πως δεν υπάρχει ο στοιχειώδης σεβασμός για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος και ένας εκ των κορυφαίων του κόσμου. Και επί την ευκαιρία, υπενθυμίζεται ότι κόντα στα 5 εκ. του ελληνικού πληθυσμού, γνωρίζετε τι ομάδα είναι…

Ο επίλογος αφιερωμένος στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επί κυβερνήσεώς του, «έκλεψε, έσφαξε και έστησε στο τοίχο» τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Κράτος είναι ο Ολυμπιακός, αυτός βγάζει και γκρεμίζει Κυβερνήσεις, αφού κανείς δεν μπορεί να τα βάλει μαζί του όσο και αν τον απαξιεί.

Όσον αφορά τις εκλογές, αυτές έρχονται, οι κάλπες ανοίγουν και οι υποσχέσεις αναμένεται να είναι και πάλι ουκ ολίγες πολλές. Ο κόσμος ζητάει τα αυτονόητα για τον Ολυμπιακό. Αυτονόητα που φαίνεται να είναι μόνο για τους υπόλοιπους αυτής της χώρας και για τον μεγαλύτερο σύλλογο αποτελούν στοιχεία υπό σκληρή διαπραγμάτευση.

Όταν ο κόσμος του Ολυμπιακού ζητά «ισονομία», ζητά όλα όσα ήδη αρχίζουν και προσφέρονται στις υπόλοιπες ομάδες, όλοι κάνουν τους ανήξερους!

Εκτός λόγω τραυματισμού ο Στερν, άγνωστο το πότε θα επιστρέψει
Εκτός λόγω τραυματισμού ο Στερν, άγνωστο το πότε θα επιστρέψει
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24