Ζαραβίνας: «Από αυτό το παιχνίδι χάσαμε πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα»

Οι δηλώσεις του Γ. Ζαραβίνα κατά τη συνέντευξη Τύπου.

Ζαραβίνας

Στο ντέρμπι κορυφής της Handball Premier η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» ηττήθηκε με 27-24 από την ΑΕΚ, στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας.

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ για τη νίκη. Σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού ήταν πιο σταθερή. Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιες λύσεις. Κάποιες φορές μας βγήκαν και κάποιες όχι, καθώς δεν είχαμε το καθαρό μυαλό από το πολύ θέλω. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους δικούς μου παίκτες για την προσπάθεια που κάνανε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι το πρώτο από τα πολλά παιχνίδια που θα δώσουν οι δυο ομάδες. Από αυτό το παιχνίδι χάσαμε πολλά πράγματα αλλά πρέπει να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα. Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο και ότι κάναμε και τις προηγούμενες φορές θα κάνουμε και τώρα. Θα συνεχίσουμε, θα δούμε τα λάθη μας και τα σωστά μας, κάποια θα κρατήσουμε, κάποια θα αλλάξουμε και θα συνεχίσουμε στην πορεία που έχει χαράξει η ομάδα στα τελευταία δυο χρόνια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και ακόμα μια φορά ήταν δίπλα μας. Τον θέλουμε στο πλευρό μας και στην συνέχεια».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης