Οι υπόγειες διαδρομές από τις βρετανικές νήσους την Κύπρο μέχρι την Αθήνα και το Ντουμπάι αποκαλύπτουν τους χρηματοδότες των αντικειμενικών ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη και του ανεξάρτητου sdna. Όλα αυτά βέβαια ενώ το «βοθρό» site έχει άποψη που δίνει συνέχεια στη προπαγάνδα...

Όταν τα κοινά μυστικά μεταξύ μας κάποτε γίνονται ευρέως γνωστά, τότε οι μάσκες πέφτουν δημόσια και οι εξελίξεις έρχονται σαν χιονοστιβάδα. Οι ηθικολόγοι και οι υποτιθέμενοι μπροστάρηδες της εξυγίανσης ξεχνούν ένα βασικό όρο της κοινωνίας μας , ότι όσο λάσπη και αν ρίχνεις έρχεται η στιγμή της αλήθειας αργά η γρήγορα. Ο αντικειμενικός όμιλος της Βορείου Ελλάδος, Ρωσικών συμφερόντων πίστευε ότι για μια ζωή θα έχει όλα τα δεκανίκια του να τον στηρίζουν για να παράγει από το εργοστάσιο λάσπης τα γνωστά τους υλικά.

Άλλωστε η λυσσαλέα επίθεση προεκλογικά και όχι μόνο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η αμέριστη στήριξη στο Αλέξη Τσίπρα δεν είχε προκαλέσει καμία έκπληξη. Τα εργαλεία του Ιβάν Σαββίδη μέσω του SDNA και άλλων δικών του μέσων που μάλιστα είχε προβλέψει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός από της 7 Ιουλίου άρχισαν να μην αισθάνονται να τρέμει η γη κάτω από τα πόδια τους. Ο λόγος πολύ απλός πλέον δεν υπάρχει το κράτος ΣΥΡΙΖΑ χάθηκε ο Αλέξης , έφυγε ο Καμμένος και τα τοπικά κυβερνητικά εργαλεία εξαφανίστηκαν με τον Ζουράρη ακόμα να περιμένουμε αν θα ζητήσει τελικά πολιτικό άσυλο στην Γαλλία.

Πλέον όπως λέει και ο Ελληνικός λαός «τα γάλατα έσφιξαν». Πλέον οι κρυφές και περίεργες διαδρομές των συγκοινωνούντων δοχείων των ΜΜΕ του Ιβάν με πρώτο και καλύτερο το sdna έρχονται στο φως και τελικά οι γνωστοί άγνωστοι… υπάλληλοι της «ναυαρχίδας» του Σαββίδη θα εκτεθούν.

Μέχρι σήμερα τα στελέχη του ομίλου έσκιζαν τα ρούχα τους ότι το συγκεκριμένο site δεν είχε καμία σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ και απλά έκαναν μόνοι τους (έτσι δεν είναι Βασιλάκη) μάχιμη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία με δική τους ιδιοκτησία.

Τελικά όμως για αρχή υπάρχουν μερικά απλά ερωτήματα; Κάποια χρήματα που μετατρέπονται από Ρούβλια σε Ευρώ ακολουθούν μια διαδρομή από τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους στην Κύπρο μετά στην Αθήνα και στο τέλος στο Ντουμπάι. Η διαδρομή αυτή έχει ταυτότητα και μάλιστα με ονοματεπώνυμο που λέγετε Iβάν Σαββίδης μέσω της Paralot LTD.

Η συγκεκριμένη εταιρία με σύνδεση με την NYE Marketing LTD από τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους έχει στο χαρτοφυλάκιο της, την ιστοσελίδα «SDNA.gr». Η ίδια εταιρία όμως εντελώς «συμπτωματικά» χρηματοδοτεί και το OPEN TV ιδιοκτησίας του κ. Σαββίδη και μάλιστα έχει αναλάβει τα πάντα όπως για τον εξοπλισμό, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, και τα δικαιώματα των κινηματογραφικών ταινιών. Φυσικά η Paralot ltd και η NYE Marketing LTD δεν είναι μόνες έχουν και βοήθεια από την RFA Trading and Consulting ltd με έδρα την Κύπρο που αν και έχει αντικείμενο την εμπορεία καπνού βοηθάει οικονομικά όλον τον αντικειμενικό όμιλο.

Αυτά προς το παρών για αρχή. Έπεται και συνέχεια με πολλά επεισόδια άλλωστε πλέον δεν υπάρχουν τα δικά τους παιδιά και όντος «σφίξανε τα γάλατα»…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24