Εκτός πινάκων διαιτησίας είναι πολύ πιθανό να βρεθούν οκτώ Έλληνες διαιτητές, καθώς αναμένονται ριζικές αλλαγές στην αξιολόγηση και οι συνολικές τους επιδόσεις την τελευταία διετία είναι... κάτω του μετρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται και διεθνείς διαιτητές, όπως οι Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Μανούχος (Αργολίδας), αρκετά έμπειροι διαιτητές όπως οι Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Ευαγγέλου (Αθηνών), αλλά και πιο… φρέσκοι, όπως οι Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) και Μαλούτας (Ημαθίας).

Πιο συγκεκριμένα, ο Σιδηρόπουλος είναι πλέον 45 ετών, υποπέφτει σε λάθη εντός/εκτός Ελλάδας και είναι χαρακτηριστικό ότι η UEFA δεν τον επέλεξε για την τελική φάση του Euro 2024!

Ο επίσης διεθνής Διαμαντόπουλος έχει σημειώσει αρκετά λάθη και τυχαίνει να είναι όλα υπέρ της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!

Για τον Μανούχο της περσινής… μεζούρας του ματς Ατρόμητος-ΑΕΚ, ουδέν σχόλιον.

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Ζαμπαλάς, Γκορτσίλας. Ο τελευταίος ήταν VAR του Παπαπέτρου στο φετινό Βόλος-Ολυμπιακός, ενώ ο Ζαμπαλάς έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό ως διαιτητής στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τέλος, ο Ευαγγέλου έχει τιμωρηθεί μέχρι και ως VAR του Σιδηρόπουλου στην Ευρώπη!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24