Η γραπτή δήλωση του Σοφοκλή Ξυνή στα social media για τη συνεργασία του Θρύλου με τον Όμιλο Ξυνή.

Στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Όμιλο Ξυνή αναφέρθηκε ο Σοφοκλής Ξυνής με ανάρτηση του στα προσωπικά του social media.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ομίλου Ξυνή έγραψε στο Facebook:

Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!
Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!

«Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο brand στην Ελλάδα, αλλά δεν μένουμε μόνο εκεί. Ελπίζουμε αυτό το brand να αναδειχθεί και στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε όλους και ειδικά τον κ. Ξυνή για τη συνεισφορά του», δήλωσε ο κ. Μιχάλης Κουντούρης, πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Με τιμά ιδιαιτέρως η ειδική μνεία του κ. Κουντούρη, αναφορικά με τη συνεισφορά μου στην ανάπτυξη του brand του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Ελλάδα, κατά την εκδήλωση βράβευσης από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ των ομάδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που κατέκτησαν πέρυσι εθνικά και ευρωπαϊκά τρόπαια, στο δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Εδώ και 60 χρόνια αναδεικνύουμε την πρωτοβουλία μας «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος και για αυτήν την πρωτοπορία μας.

Τώρα όμως, με τη συνεργασία μας με έναν τόσο μεγάλο αθλητικό φορέα, όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα «απογειώσουμε» αυτήν την πρωτοβουλία, όπως έχουν κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες: για παράδειγμα το Barça Innovation Hub (BIHUB) που έχει δημιουργήσει η Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση των σπουδών στα αθλητικά επαγγέλματα».

Δεν ξεχνάμε και συνεχίζουμε: Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!
Δεν ξεχνάμε και συνεχίζουμε: Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24