Έπλεξε το εγκώμιο του ηγέτη των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σοφοκλής Ξυνής.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Ξυνή και μεγάλος υποστηρικτής του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού, Σοφοκλής Ξυνής, πραγματοποίησε συνέντευξη σε ερυθρόλευκο Μέσο, αναφερόμενος με τα καλύτερα λόγια στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που ο ίδιος παραχώρησε στον «Κόκκινο Πρωταθλητή»:

«Είναι γέννημα θρέμμα Ολυμπιακού, Πειραιώτης! Έχει μέσα του μεγάλη αγάπη, αληθινή για τον σύλλογο, αλλά και για τον Πειραιά. Και πιστεύω θα τα καταφέρει σε ό,τι κάνει. Είναι γεννημένος νικητής! Μου άρεσε πως μίλησε και στην ομιλία για τον “Πειραιά Νικητή”», ανέφερε για τον διοικητικό ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όσον αφορά για το τμήμα χάντμπολ τόνισε: «Ο Ολυμπιακός αγκάλιασε το χάντμπολ και ο κόσμος κι εγώ χαίρομαι για αυτό. Οι αθλητές νιώθουν υπέροχα και καταλαβαίνουν πόσο μεγάλος σύλλογος είναι και το απολαμβάνουν. Ο σύλλογος έχει μέλλον. Οι επιτυχίες του Ερασιτέχνη τον κάνουν σίγουρα, τον καλύτερο στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο. Το χάντμπολ ανέβηκε λόγω του Ολυμπιακού.

Θέλουμε να χτυπήσουμε κι εμείς ευρωπαϊκό, στο χάντμπολ, αλλά είναι πολύ δύσκολο ακόμα. Το άθλημα αυτό είναι δεύτερο στο εξωτερικό με μπάτζετ που… ζαλίζουν! Το όνειρο μου είναι αυτό, να παίξουμε στο EHF Champions League και να διακριθούμε».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24