Το Thrylos24 και όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια εύχεται χρόνια πολλά στον ευεργέτη του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη.

Το Thrylos24 και όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια εύχεται χρόνια πολλά στον ευεργέτη του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη για τα σημερινά (25/02) γενέθλιά του και μακάρι να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα γερός, δυνατός και ευτυχισμένος με πολλές κούπες και δόξες με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο του οποίου ηγείται με άψογο, μάγκικο, κρυστάλλινο και πειραιώτικο (πάνω από όλα) τρόπο.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος για πολλούς αποτελεί τον πρόεδρο των τίτλων, αφού στα δέκα χρόνια που βρίσκεται στην προεδρία του Θρύλου έχει πανηγυρίσει περίπου 280 κούπες.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (68-65): Ήττα στο φινάλε σε ματς… θρίλερ για τις «ερυθρόλευκες»
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (68-65): Ήττα στο φινάλε σε ματς… θρίλερ για τις «ερυθρόλευκες»

Παρέλαβε τον Νοέμβριο του 2010 μια ομάδα που ήταν γεμάτη χρέη ύψους 3.670.000 ευρώ, ένα βήμα πριν την καταστροφή και την εξαφάνιση αφού παρά τον αρχικό του δισταγμό, δε μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη που τον επέλεξε ως ένα παιδί βγαλμένο από τα σπλάχνα της Θύρας 7, για να επαναφέρει την τάξη στον ερασιτέχνη.

Η τεράστια βοήθεια που παρείχαν η ΠΑΕ και η ΚΑΕ έδωσε το έναυσμα και την απαραίτητη ώθηση προκειμένου να καταφέρει ο κύριος Κουντούρης να βάλει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και να μπορέσει να λειτουργεί περισσότερο ορθολογικά από οικονομική άποψη.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των κινήσεων ήταν η κυριαρχία εντός των συνόρων και η αναγνώριση από το διεθνές στερέωμα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» όλο αυτό το διάστημα κατέκτησαν 8 ευρωπαϊκά τρόπαια.

Γιατί όμως να γράφουμε εμείς για το άτομο που είναι το άλφα και το ωμέγα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στον κόσμο για τον οποίον τα λόγια στερεύουν από ένα σημείο και έπειτα και να μη παραθέσουμε όσα γράφει ο ίδιος ο ερασιτέχνης στο αφιέρωμα που του έχει κάνει στην ιστοσελίδα του: «Προερχόμενος από τα σπλάχνα της “Θύρας 7” αποτελεί μια δυναμική προσωπικότητα, είναι ευφυής, αποφασιστικός και πρακτικός δεν άργησε να μετουσιώσει σε γνώση και εμπειρία όλο όσα γνώριζε από το πιο δυναμικό κομμάτι της οργανωμένης εξέδρας.

Ήταν μεγάλο στοίχημα για εκείνον η ενασχόλησή του με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τομέας στον οποίο ανταποκρίθηκε με τεράστια επιτυχία.

Ανέλαβε σε ένα πολύ δύσκολο και κομβικό διάστημα, κινήθηκε έξυπνα και ρεαλιστικά, πέτυχε συμφωνίες που βοήθησαν να βγει ο ερασιτέχνης από το οικονομικό αδιέξοδο.

Παράλληλα, έχτισε και διατηρεί μέχρι σήμερα εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ και δη τον πρόεδρό της, ο οποίος στάθηκε αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια για εξυγίανση από τον βραχνά των χρεών.

Πλέον έχει αποκτήσει σημαντικότατο ρόλο και στην ΠΑΕ, μετέχει στις συσκέψεις κορυφής, συνεχίζει να ακολουθεί την ομάδα παντού, ακόμη και στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Έχει παρεμβατικό ρόλο εκεί που θεωρεί ότι χρειάζεται, δεν διστάζει ακόμη και να “πιέσει” καταστάσεις αν κρίνει πως αυτό είναι για καλό της ομάδας.

Μέσα από τις δεκαετίες της ενασχόλησής του με όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, πλέον δεν λειτουργεί με καθαρά οπαδικά κριτήρια, αλλά με βάση τη μεγάλη «εικόνα».

Ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ, έχει κομβικό και καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις, έστω κι αν παρεμβαίνει “όταν” και “όπου” χρειάζεται.

Ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που -όπως λέει και η παροιμία- “λένε λίγα, αλλά κάνουν πολλά”».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24