Ο Χριστόδουλος Κολόμβος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Εθνική ομάδα πόλο, ώστε να αφοσιωθεί στον Ολυμπιακό.

Ο δευτεραθλητής στους Ολυμπιακούς αγώνες για την Εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών, Χριστόδουλος Κολόμβος, αποφάσισε να αποσυρθεί για να αφοσιωθεί στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ακολούθησε τα βήματα του Κωνσταντίνου Μουρίκη, ανακοινώνοντας το τέλος του από την Εθνική ομάδα. Μάλιστα, όπως ανέφερε κι ο Κολόμβος, εκπλήρωσε όλα του τα όνειρα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

THRYLOS24 TV LIVE – AFTER DARK 23/06/2022
THRYLOS24 TV LIVE – AFTER DARK 23/06/2022

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χριστόδουλος Κολόμβος: 

«Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον, ωστόσο αυτή τη στιγμή νιώθω γεμάτος με όσα έχω κάνει στην Εθνική ομάδα. Ήταν μια απόφαση που την είχα λάβει αρκετό καιρό τώρα… Ήταν μια δύσκολη περίοδος πριν από αυτό για μένα, λόγω της παράτασης που είχε πάρει η Ολυμπιάδα κατά έναν χρόνο και κατά συνέπεια και η απόφασή μου».

«Δεν είναι εύκολο να υλοποιήσει κανείς αυτή την σκέψη-απόφαση, ωστόσο με την συγκυρία και επιτυχία του Ολυμπιακού μεταλλίου ήταν πιο φυσιολογικό για μένα. Είμαι γεμάτος και χαρούμενος από την Εθνική ομάδα αν και ιδανικά θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου με το παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί στην Πάτρα… Δεν πειράζει, ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στην πόλη μου, ωστόσο κλείνω την πορεία μου με το Ασημένιο των Ολυμπιακών Αγώνων και αυτό είναι το σημαντικότερο».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24