Ξεβράκωμα Καραπαπά προς Γκαγκάτση: «Είσαι για να φοράς φούστα»

Ο Κώστας Καραπαπάς δε μασάει τα λόγια του και το απέδειξε στη διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου στη Λίγκα, ξεβρακώνοντας τον Μάκη Γκαγκάτση.

Καραπαπάς

Μύδρους εξαπέλυσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, ενάντια στον Μάκη Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για ανάδειξη νέου προέδρου στην Super League.

Κανονικό… ξεβράκωμα έκανε ο Καραπαπάς στον Γκαγκάτση, μπροστά σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού, κάνοντας αναφορά για το τσίρκο που είχε στήσει στο ματς της Τούμπας.

Δείτε ένα μέρος των λεγομένων:

«Έχεις τεράστιο θράσος να τολμάς να λες ό,τι θες να γίνεις Πρόεδρος του συνεταιρισμού με όσα έχεις κάνει, γελοίο υποκείμενο. Πέρσι μας έλεγες ότι δε θα φτάσει το πούλμαν μας στο Αεροδρόμιο, τώρα θες να κάνεις τον Πρόεδρο; Εσύ Πρόεδρος, ο μπαμπάς σου παράνομα Γενικός Διευθυντής, φέρε και κανέναν ξάδερφο σου», ανέφερε αρχικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθυνόμενος προς το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Τρία χρόνια τώρα κάνεις live μετάδοση από το συμβούλιο της Λίγκας όσα λέγονται υποτίθεται εμπιστευτικά στο σάιτ σου, στο sdna και ένας εδώ δε μιλάει. Πήγες στην ΕΠΟ και είπες στον Αγραφιώτη ότι θα μας γ…ς από το sdna. Γράψε λοιπόν τώρα ένα βίντεο να τους το στείλεις που θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα στη Λίγκα.

Στείλε ψεύτικους διαλόγους όπως πέρσι να κάνεις τον μάγκα στη Θεσσαλονίκη και είσαι για να φοράς φούστα…

Εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοί σου όπως στη Θεσσαλονίκη που έστησες όσα έστησες πριν τον αγώνα. Κάνε λοιπόν μήνυση και πάμε αφού τρέμεις.

Έστησες ολόκληρο σκηνικό στο γήπεδο για να μην αφήσεις τον ηγέτη του Ολυμπιακού να μπει. Έστησες ολόκληρο τσίρκο».

Διάβασε επίσης