Την Ναμούρ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Τετάρτη (16/10) και όλη η ομάδα έχει στρέψει την προσοχή της σε αυτό το παιχνίδι.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ευρεία νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, φουλάρει τις μηχανές για το ευρωπαϊκό παιχνίδι που έρχεται.

Θυμίζουμε ότι ο ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την Ναμούρ την προσεχή Τετάρτη (16/10) στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Eurocup.

Χάντμπολ: «Βόμβα» Ολυμπιακού με Εσπίνα!
Χάντμπολ: «Βόμβα» Ολυμπιακού με Εσπίνα!

Όλη η ομάδα έχει δώσει πλέον την σημασία της μόνο σε αυτό το παιχνίδι καθώς σε περίπτωση νίκης θα θέσει τα θεμέλια για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Με ποστάρισμα λοιπόν στα social media η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού κάνει την δικιά της αντίστροφη μέτρηση για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό ποστ:

https://www.instagram.com/p/B3md5prpfg5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24