Η ΚΕΔ με μία ανακοίνωση η οποία χρίζει συζήτηση ξεφτιλίζεται για ακόμα μία φορά!

Ανακοίνωση ΕΠΟΣ από την ΚΕΔ η οποία έδωσε εξηγήσεις για την καθυστέρηση στο VAR στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Ολυμπιακός βγάζοντας στη σέντρα το «υπερσύγχρονο» σύστημα που έχουν.

Για όποιον δεν γνωρίζει έγινε ακόμα μία φορά κάτι πρωτοφανές αφού το VAR κόλλησε για 5′ λεπτά, για μία απόφαση η οποία και με γυμνό μάτι μπορούσε να παρθεί. Γραμμές, συζήτηση καθυστέρησαν το VAR και έφεραν πολλές απορίες για την μη αξιοπιστία από την «ανθρώπινα» χέρια της «εξυγίανσης».

Ολυμπιακός: Φεντάλ για το κέντρο άμυνας!
Ολυμπιακός: Φεντάλ για το κέντρο άμυνας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον αγώνα της Super League 1 OΦΗ – Ολυμπιακός που πραγματοποιήθηκε σήμερα 8 .11. 2020 στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, παρουσιάστηκε σημαντικό πρόβλημα στο σύστημα τρισδιάστατης χάραξης γραμμών της εταιρείας Media Pro. Και στις δύο περιπτώσεις οφσάιντ, το σύστημα δεν λειτούργησε και χρειάστηκαν πάνω από τρία λεπτά προκειμένου να υπολογιστούν οι τρισδιάστατες γραμμές, το οποίο σημαίνει ότι ο βοηθός VAR δεν μπορούσε να λάβει καμία απόφαση μέχρι εκείνο το σημείο.

Αυτό προκαλεί απογοήτευση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια, και παρόλο που και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είναι δυσαρεστημένη με το τεχνολογικό ζήτημα που ανέκυψε, θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοια ζητήματα στο μέλλον όποτε αυτά ανακύπτουν. Δεν μπορεί να αποδίδεται ευθύνη στους αξιωματούχους διαιτησίας του αγώνα όταν η τεχνολογία δεν λειτουργεί ορθά.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι βέβαιη ότι η Media Pro θα εργαστεί σκληρά πριν από την επόμενη αγωνιστική για τη βελτίωση της εν λόγω τεχνολογίας».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24