Για μία νέα πρόκληση έκανε λόγο ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΚΟΕ για την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών.

Ο Έλληνας προπονητής, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, θα είναι στο τιμόνι της Εθνικής μέχρι το 2024 με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς του 2024.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το καλοκαίρι του 2022 θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό έχοντας αποκλειστική συνεργασία με την Εθνική ομάδα.

Ολυμπιακός: Συναρπάζουν οι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ τοιχογραφίες στο Ρέντη! (pics)
Ολυμπιακός: Συναρπάζουν οι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ τοιχογραφίες στο Ρέντη! (pics)

Ο Θοδωρής Βλάχος σημείωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο και τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η προοπτική να συνεργαστούμε τα επόμενα 3 χρόνια έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες  στο Παρίσι  (2024) , με τιμά ιδιαίτερα.

Η ευκαιρία που έχω να συνεχίσω να καθοδηγώ με τους συνεργάτες  μου, τους κορυφαίους αθλητές- πολίστες της χώρας μας ώστε να παραμείνει η  Εθνική Ομάδα στην Κορυφή του κόσμου, είναι λόγος σκληρής και μεθοδικής δουλειάς.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και είναι πολλές για τα επόμενα χρόνια, με αποκορύφωμα την συμμετοχή μας και την διάκριση μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες  στο Παρίσι το 2024.»

Ολυμπιακός: Τέτοιες εμφανίσεις θέλουμε από τη Γουίντερς!
Ολυμπιακός: Τέτοιες εμφανίσεις θέλουμε από τη Γουίντερς!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24