Ο Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις του.

Στα συμπεράσματα και τις εντυπώσεις από την πρόσφατη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη (ΕΔΩ), μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νέων ανδρών & Εφήβων, Ηλία Μαχαίρα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην Ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Θόδωρος Βλάχος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, τόνισε χαρακτηριστικά: «Με τον  Ηλία Μαχαίρα πραγματοποιήσαμε, στη Θεσσαλονίκη, την πρώτη μας συνάντηση με συναδέλφους προπονητές της περιφέρειας Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

«ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ…» | Live streaming • Και… τώρα ΤΕΛΙΚΟΣ στην Τούμπα!
«ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ…» | Live streaming • Και… τώρα ΤΕΛΙΚΟΣ στην Τούμπα!

Θέλω να ευχαριστήσω  τον  Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Γιάννη Νάτσιο και τον έφορο Υδατοσφαίρισης της Περιφερειακής Επιτροπής Γιώργο Βορδουνά για την άρτια οργάνωση αυτής της συνάντησης, καθώς και τη φιλοξενία μας.

Ο ΣΕΠΥ προσκάλεσε 25 συναδέλφους προπονητές της Περιφέρειας Κ.Δ. Μακεδονίας και με όσους  ανταποκρίθηκαν, στο πρώτο αυτό κάλεσμα, συμφωνήσαμε ότι πρέπει να έχουμε κοινή γραμμή στην προσπάθεια  που κάνουμε να καθοδηγούμε, να γυμνάζουμε και να διδάσκουμε τα μυστικά της υδατοσφαίρισης σε αθλητές όλων των ηλικιών.

Με περίσσια αίσθηση ευθύνης θα  συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε όσους περισσότερους προπονητές – συναδέλφους μπορούμε σε όλη την Ελλάδα, να  ανταλλάξουμε απόψεις για την  προπονητική και να οριοθετήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου πολίστα, ενός αυριανού Ολυμπιονίκη».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ

LIVE Streaming: «Το 10 το καλό» – Στις 22:00 και κάθε Τετάρτη στο Thrylos24.gr!
LIVE Streaming: «Το 10 το καλό» – Στις 22:00 και κάθε Τετάρτη στο Thrylos24.gr!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24